Påmelding Wildlife Rescue Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Wildlife Rescue Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg hadde min livs opplevelse, reiste alene og var der i 3 uker. Fikk nærkontakt med noen av de nydelige dyrene (spesielt bavianene og Surikatene), traff mange herlige mennesker og opplevde hele organisasjonen som fantastisk bra. Maten var veldig god og telthusene var grei. Den ene uken var jeg på et av sideprosjektene som heter Timbila og det var også helt fantastisk. Jeg vil absolutt reise tilbake.

Irmelin Wildlife Rescue Centre

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Påmelding Wildlife Rescue Centre

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!