Login

Påmelding Work & Travel Australia

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Reiser du med Aussie Basic er Working Holiday visum ikke inkludert. For kr. 3100 kan vi søke Working Holiday visum for deg

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Hei, jeg har nettopp kommet tilbake fra Work and Travel programmet deres i Australia. Har hatt et helt fantastisk fint opphold. Har blant annet hatt forskjellige jobber med frukt på farmer i NSW, plukket cherrytomater og jobbet på en farm der de vasket og pakket gresskar, appelsiner og vannmeloner til å sendes ut til fabrikker eller supermarket. Fikk i tillegg en renholder jobb, som jeg kunne spe på med om ettermiddagene og helgene, eller når det var lite jobb på farmene. Da vasket jeg for det meste kontorer, også en del av de var på vinfabrikker. Takk for at dere hjalp til med å tilrettelegge alt så jeg fikk et supert opphold i Australia!

Marthe // Work & Travel Australia

Hjem » Land » Australia » Work & Travel Australia » Påmelding Work & Travel Australia

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!