Welgevonden Big 5 Conservation

Bli med til Welgevonden og opplev ekte urørt Afrikansk villmark. Bevar det yrende dyrelivet, The Big 5 og de magiske naturopplevelser gjennom conservation og research. Velkommen til "The Well Found Reserve!"

Les mer

Welgevonden Big 5 Conservation

Covid status

Stengt

Legg inn navn og e-post adresse for å bli varslet ved gjenåpning.

Welgevonden Game Reserve ligger ca. 2,5 til 5 timers kjøring nord for Johannesburg (avhenger selvfølgelig av trafikk), og består av 37 500 hektar villmark. Welgevonden betyr "well found reserve" og er en oase med dype daler, elver, fjell og savanne. Waterberg-området er hjem for mer enn 50 pattedyr, inkludert The Big Five (løve, bøffel, elefant, nesehorn og leopard), hyene, pangolin og aardvark, og rundt 250 ulike typer fuglearter. Prosjektet tilbyr virkelig magiske natur - og dyreopplevelser og frivillige får daglig være med ut i villmarken og oppleve dyrelivet på nært hold.

Welgevonden er stolte over den urørte villmarken og dyrelivet. Reservatet ble nylig utnevnt til å være et beskyttet område og jobber hardt for å bevare områdene, passe på at dyrene leve fritt og trygt og opprettholde den ultimate villmarksopplevelsen. Welgevonden har aldri tillatt jakt på reservatet og jobber aktivt for å opprettholde den perfekte balansen av biologisk mangfold, bevaring og forskning. Dette gjøres gjennom å blant annet begrense antallet gjester og frivillige på reservatet, samt sikre minimal menneskelig kontakt i forhold til dyrelivet.

Hvem kan delta?

Du må være over 18 år gammel, men det er ingen øvre aldersgrense. Det er viktig at du er i glad i dyr, naturen, har god fysisk form og ikke er redd for å ta i et tak. Ingen dag vil være lik i villdyrenes rike. Det er viktig at du er innstilt på å følge reglene og retningslinjene slik at prosjektet opprettholder sikkerheten for deg og for dyrene. Naturfargede klær og ydmyk oppførsel er viktig.

Noen raske fakta om Welgevonden Big 5 Conservation
Passer for18 år og eldre
KvalifikasjonerIngen
LengdeFra 18 dager
AnkomstplassJohannesburg
Betalt arbeidNei
Nærkontakt med dyrNei
Antall deltakere10 eller flere
Frivillig arbeidFrivillig arbeid med dyrGårdsarbeidMiljøvern
Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
What a trip! Looking back on it now I can truly say I had one of the best times of my life at Welgevonden. The breathtaking scenery, magnificent animals and fantastic people all are my highlights of the trip.

Claire // Welgevonden Big 5 Conservation

Introdager

De første tre dagene er det orienteringsdager i Johannesburg. Orienteringsdagene er en super måte å bli kjent med de andre frivillige på og "lande" litt før prosjektperioden starter. Aktivitetene består av kulturelle og sosiale innslag, slik som trommekurs, museumsbesøk og informasjon om Sør-Afrikas historie og kultur. Fredag morgen fraktes du til prosjektet, hvor du skal være i 2 uker, 4 uker eller 6 uker (avhengig av prosjektet).

Når du ankommer flyplassen i Johannesburg blir du møtt av en av representantene fra vår lokale partner og kjørt til gjestehuset, hvor du får tid til å slappe av og finne deg til rette. Ankomstdagen er rolig og det arrangeres ingen aktiviteter, så du står fritt til å gjøre det du ønsker denne dagen. Du kan for eksempel dra på shoppingsenter eller slappe av på gjestehuset. Frivillige innkvarteres på GoXplores gjestehus i Johannesburg i løpet av orienteringsdagene, som ligger i en trygg og rolig del av Johannesburg. Gjestehuset er nylig renovert og har veldig god standard. Frivillige deler rom (dorm) med andre frivillige av samme kjønn. Det er fellesdusjer og toaletter. (Dersom du ønsker å oppgradere til dobbeltrom med eget bad så koster det ekstra R150 per natt per person). Det finnes nå wifi på gjestehuset, som du betaler for etter ankomst. Tre måltider per dag er inkludert og alle måltidenes lages av gjestehusets ansatte. Gjestehuset ligger i gangavstand til et shoppingsenter, som frivillige kan besøke på ettermiddager og kvelder etter at arbeidsdagen er over. Dette må avtales med gjestehusets ansatte.

Onsdag:

Dagen starter rundt kl. 10 på gjestehuset, hvor du får massevis av informasjon om blant annet Sør-Afrika, tips & råd, sikkerhet, regler, hva som forventes av de frivillige, og forskjellige oppgaver på prosjektet. Etter introduksjonen på gjestehuset så reiser gruppen til blant annet Soweto og får, gjennom en guidet tur, lære om historien til Soweto. Du får også muligheten til å se huset Nelson Mandela bodde i.

Torsdag:

Frivillige blir tatt med på en guidet tur til en kulturell og lokal landsby, hvor dere virkelig får lære om den sørafrikanske kulturen. Dere møter lokale mennesker og får muligheten til å smake på lokal sørafrikansk mat.

Fredag:

Dagen er kommet for å reise videre til prosjektet. Du blir enten kjørt direkte til prosjektet eller så vil en av våre representanter følge deg til bussen. Vel fremme venter en representant fra prosjektet på deg.

Send denne siden til meg som PDF

Arbeidsoppgaver

Prosjektet fokuserer sterkt på forskning og konservering, og forventer at frivillige bidrar på de delprosjekter som har blitt igangsatt eller som blir igangsatt i løpet prosjektperioden. Frivillige blir inkludert i de daglige gjøremål og rapporterer til forskningslederen (research ecologist) på daglig basis.

Dagene er varierte og kan bestå både av planlagte oppgaver og uforutsette aktiviteter, slik som kontrollert bråtebrenning i bushen, omplassering av dyr og jobbing med veterinær.

Arbeidsoppgavene kan varierer fra dag til dag og fra sesong til sesong, noe som gjør oppholdet helt spesielt og unikt. Noen dager kan starte så tidlig som kl. 5, men har da som regel en lengre pause midt på dagen mens temperaturen er på sitt varmeste. Normalt sett er det 8 timers arbeid per dag, men dette varierer ut fra vær, årstid og dyrene. Dersom det er organisert 'game capture', så vil dagen endres ut fra dyrenes behov. Kveldene er stort sett rolige og avslappende, med bålhygge, 'stargazing', nattsafari, identifisering av dyr fra 'data colletion' eller filmkveld.

Det gjelder å være motivert, fleksibel, engasjert, entusiastisk og forberedt på å jobbe hardt. Welgevonden er ingen ferie, men opplevelser for livet!

Arbeidsoppgaver:

Reservatet planlegger blant annet å innføre 3000 gress-spisende dyr, som impala, kudu og sebra, i løpet av de neste tre årene. Dette vil medføre flere typer arbeidsoppgaver, blant annet innen:

From handling elephant poo for the camera traps, monitoring the breathing of a darted cheetah, counting the animals for the game transects and feeding the buffalo, I got to experience so much more than I expected and I cannot wait to do back!

Claire // Welgevonden Big 5 Conservation

Hvorfor Welgevonden Big 5 Conservation med GoXplore?

  • En fantastisk mulighet til å oppleve The Big Five på nær avstand
  • Forebygge anti-poaching, og lære om konservasjonsarbeid
  • Du er med på orienteringsdager i Johannesburg
  • Spise middag under stjernehimmelen
  • Oppleve fantastiske naturomgivelser, og se dyr i sitt naturlige miljø
  • Jobbe tett med engasjerte prosjektledere, og bli med på varierte og spennende dager

Boforhold

Frivillige innkvarteres på GoXplores gjestehus i Johannesburg i løpet av orienteringsdagene. Gjestehuset er nylig renovert og har veldig god standard. Frivillige deler rom (dorm) med andre frivillige av samme kjønn. Det er også felles dusjer og toaletter. (Dersom du ønsker å oppgradere til dobbeltrom med eget bad så koster det ekstra R150 per natt per person). Det finnes nå wifi på gjestehuset, som du betaler for etter ankomst. Tre måltider per dag er inkludert og alle måltidenes lages av gjestehusets ansatte. Gjestehuset ligger i gangavstand til et shoppingsenter, som frivillige kan besøke på ettermiddager og kvelder etter at arbeidsdagen er over.

På selve prosjektet bor frivillige i en teltcamp, hvor to frivillige deler telt. Hvert telt har ståhøyde, seng, nattbord og skap. Hovedhuset, hvor det er kjøkken, bad og toaletter, fellesrom, basseng, internett, strømuttak og research lab, ligger rett ved siden av. Både teltleiren og hovedhuset er skjermet av elektriske gjerder, som holder dyr ute, så du kan føle deg helt trygg.

All kost og losji er inkludert under hele oppholdet. Måltidene er enkle og frivillige står selv for matlagingen samt opprydding og oppvask. Maten som tilbys er internasjonal, som for eksempel pasta, toast, salat etc. (Dersom du er vegeterianer kan prosjektet tilrettelegge for deg. Husk å gi oss beskjed i god tid). De fleste måltidene spises inne på prosjektområdet, men av og til kan det hende at dere drar ut i bushen for en 'sunrise breakfast' eller 'mountaintop lunch'. Av og til drar dere inn til nærmeste 'town' for å spise middag. Du betaler for din egen drikke og snacks i løpet av oppholdet og har selv ansvaret for å passe på at du betaler det du skal. Prosjektet har nemlig laget en 'honesty bar', hvor hver enkelt skriver opp hva som har blitt drukket og deretter betaler for dette før hjemreisen. Det står kaffe og te tilgjengelig døgnet rundt og dette er gratis. Det er trygt å drikke vannet fra springen, så du kan også der fylle på vannflasken din.

Det er internettilgang inne i hovedhuset på gården, som er gratis. Det er vaskemaskin tilgjengelig (koster 2 x ZAR5) sånn at du kan vaske klær i løpet av oppholde. Vi anbefaler at du har med kikkert (uansett årstid) og sovepose (om vinteren). Frivillige vil få muligheten til å dra inn til nærmeste sentrum av og til, og vil da blant annet ha muligheten til å dra på supermarked. Frivillige må selv ta med håndkle, insektmiddel, solkrem, adapter og førstehjelpsmappe for oppholdet.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Visum

Ved ankomst i Sør-Afrika vil du, som norsk statsborger, få utstedt et 90 dagers turistvisum. Dette koster ingenting og du trenger ikke søke før avreise. For å få denne er det viktig at du sjekker dette:

Alle reisende til, eller via, Sør-Afrika må følge myndighetens regler i forhold til innreisebestemmeleser, visum og pass. Om du er mindreårig, eller reiser med mindreårige barn, gjelder det spesielle regler. Les de fullstendige reglene her. Dersom du ønsker å være i Sør-Afrika lengre enn 90 dager er det viktig at du sier fra til oss i god tid.

Det er veldig viktig at du husker å vaksinere deg, og du har selv ansvaret for at dette blir gjort. Hvilke vaksiner du trenger avhenger av hvilket område du skal til, hva du allerede har tatt, og hva du skal gjøre i Sør-Afrika. Krav og anbefalinger vedrørende vaksinasjon endres løpende, derfor anbefaler vi at du kontakter din egen lege eller nærmeste vaksinasjonskontor for detaljert informasjon vedrørende nødvendige vaksiner. Folkehelseinstitutt har også en side med mye god info om vaksiner som anbefales for reiser til Afrika. Dersom du skal reise til andre afrikanske land, enten før eller etter oppholdet, kan det være lurt å ta gulfebervaksinen da enkelte land krever at man har denne vaksinen for å komme inn i landet.

Reise

Prosjektet er populært og fylles raskt opp, så det er viktig å melde seg på tidlig.

I forbindelse med COVID-19 tar ikke programmet i mot deltakere før tidligst 17. april

Ankomstdatoer 2020

Januar: 7, 21
Februar 4, 18
Mars: 03, 17
April: 07, 21
Mai: 05, 19
Juni: 02, 16
Juli: 07, 21
August: 04, 18
September: 01, 15
Oktober: 06, 20
November: 03, 17
Desember: 01

Orienteringsdager:

De første tre dagene er det orienteringsdager i Johannesburg. Alle frivillige bor sammen på et gjestehus i en trygg del av byen, får være med på turer i Johannesburg og kan bli kjent med hverandre. Aktivitetene består av kulturelle og sosiale innslag, slik som trommekurs, museumsbesøk og informasjon om Sør-Afrikas historie og kultur. Fredag morgen fraktes du til prosjektet, hvor du skal være i 2 uker, 4 uker eller 6 uker.

Transport:

Welgevonden starter hver første og tredje tirsdag hele året. Du kjøper selv flybillett og påser at du flyr til nærmeste oppgitte flyplass ved prosjektet; Johannesburg International Airport. Du vil bli hentet på flyplassen ved ankomst og fraktet tilbake etter endt prosjekt. Losji utover prosjektperioden dekkes ikke. Dersom du ønsker å tilbringe noen dager i Sør-Afrika før prosjektet starter eller etter endt prosjektperiode skjer dette for egen regning.

Vi sender deg et uforpliktende flytilbud på reisen din til Sør-Afrika etter at du har betalt depositumet og fått en bekreftet plass på prosjektet. Generelt sett koster en tur-retur reise fra Oslo til Johannesburg mellom 6000 NOK og 8000 NOK avhengig av sesong. Du kan selvfølgelig bestille flybilletten selv, men da er det veldig viktig at du ikke bestiller den før du har fått bekreftet plass på prosjektet. Bestiller du din flyreise hos oss har vi tilgang til alle dine detaljer og kan dermed lett gi deg, og våre partnere, informasjon dersom noe skulle endre seg før du starter på programmet. Reiser du til prosjektet som en del av en større reise så kan vi sende deg et tilbud for hele reisen.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Priser

Prisene er ikke satt ennå. Ta kontakt for å høre mer om mulighetene neste år.

Merk at prisen kan endre seg og at den fastsettes ifht avreisedatoen og ikke bestillingsdatoen. Vi anbefaler at du venter med å bestille flybillett til etter du har fått bekreftet plass på prosjektet. Flybillett er ikke inkludert i programprisen, men bruker å koste fra 6000 kroner tur-retur. Vi sender deg et flytilbud etter at du er påmeldt.

Hva er inkludert i prisen?

Midler fra frivillige bidrar i stor grad til driften av prosjektene. Forskning og dyrekonservering er kostbart, men takket være programavgiften som de frivillige betaler kan prosjektene driftes som konserveringsprosjekter på fulltid! Som frivillig bidrar du også til vedlikehold på gården.

Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål
From handling elephant poo for the camera traps, monitoring the breathing of a darted cheetah, counting the animals for the game transects and feeding the buffalo, I got to experience so much more than I expected and I cannot wait to do back!

Claire // Welgevonden Big 5 Conservation

Aktiviteter i Sør-Afrika

Turer

Krugertur:

Prosjektet organiserer en helgetur til Krûger Nasjonalpark i løpet av oppholdet. Turen blir organisert andre helgen på prosjektet og koster ZAR 7560 per person, som inkluderer henting på prosjektet, all transport til nasjonalparken, inngang til nasjonalparken og all overnatting og måltider i løpet av helgen. Drikke og aktiviteter kommer i tillegg. Du blir hentet på prosjektet fredag morgen og transporteres tilbake til prosjektet mandag formiddag. (Ca. to timer med kjøring). Helgen byr på fantastiske dyreopplevelser, mye sosialt samvær og adrenalinkick for den som er klar for det. Du bestiller og betaler helgeturen til Kruger hos GoXplore før avreisen.

Kruger nasjonalpark, "The Big Five", God's Window, Bourke's Luck Potholes og verdens tredje største og grønne canyon, Blyde River Canyon. I tillegg får du mulighet til å smake på billtong, teste zipline 100 meter over bakken og kjenne adrenalinkick dersom du tør prøve 'gorge swing'.

Bestilling?

Du kan bestille denne helgeturen hos oss før avreise. Du får tilsendt et påmeldingsdokument etter at du har sendt inn din bestilling på vår nettside. Dersom du ikke har bestemt deg allerede, kan du vente til nærmere avreisen. Vi tar i mot bestilling frem til ca. fire uker før avreisen.

Aktiviteter på Welgevonden:

Prosjektet organiserer ekstra turer og aktiviteter i løpet av oppholdet, som du bestiller og betaler for mens du er på prosjektet. Du blir ønsket velkommen til Welgevonden og får en introduksjon til prosjektet og aktivitetene som tilbys i løpet av de første dagene.

Prosjektet tilbyr blant annet hesteridning, 'stargazing', og 'bushman paintings', og koster fra ZAR 150 til 450 avhengig av aktivitet. Dette bestilles på prosjektet og betales i kontanter, så det er viktig at du har med deg kontanter.

FAQ

Hvorfor betale for å jobbe frivillig?

I mange tilfeller er frivillige - både med tanke på arbeidskraften og pengene - eneste grunn til at programmene har mulighet til å fortsette driften. Programmene vi tilbyr blir ofte drevet av ildsjeler som virkelig brenner for det de driver med, vanligvis uten noe form for statlig støtte. Når du jobber som frivillig så får programmene gratis arbeidskraft, noe som er til stor hjelp. Men det er også en del ekstra kostnader som oppstår i forbindelse med ditt opphold, f.eks. transport, kost og losji, planlegging, informasjon osv. Derfor betaler du en programpris for å dekke disse kostnadene. Det du betaler inkluderer også donasjoner til prosjektet og våre kostnader i Norge. Mesteparten av det du betaler går til våre lokale partnere, noe som igjen er med på å skape flere arbeidsplasser i landene vi har programmer.

Hvor mye trenger jeg i lommepenger?

Siden kost, losji og transport til og fra flyplassen er inkludert i programprisen så trenger du ikke mye ekstra. I løpet av ukene på prosjektet så har du begrensede muligheter til å bruke penger. Du får mulighet til å bli med til 'town' av og til, slik at du kan få handlet på supermarked for eksempel. Internett er gratis på prosjektet og vannet kan drikkes fra springen, så du trenger ikke bruke penger på dette. De første dagene i Johannesburg, orienteringsdagene, er litt mer fleksible så der kan det hende du bruker litt penger. Gjestehuset ligger ti minutter unna et shoppingsenter, som frivillige kan besøke etter at aktiviteter og middag er over. Du betaler selv for drikke og for internett på gjestehuset. Vi anbefaler at du tar ut ca. ZAR 3000 (tilsvarer ca. 2000 NOK) i forkant av reisen, slik at du har kontanter med deg. Når du kommer til Johannesburg har du tilgang til minibank og kan ta ut mer dersom du trenger det. Vi anbefaler derfor at du tar med deg VISA kortet.

Får jeg tatt ut penger på prosjektet?

Det er ingen mulighet til å ta ut penger på Welgevonden, så du må ta med deg kontanter fra Norge eller eventuelt ta ut litt på flyplassen i Johannesburg. Det er ikke vanlig å kunne betale med VISA i Sør-Afrika, men vi anbefaler at du likevel tar med deg VISA kortet på reisen.

Hvilken valuta brukes i Sør-Afrika?

Den lokale valutaen heter Rand (ZAR). Dette kan du få vekslet til i en del norske banker i forkant av reisen. Du kan også få tatt ut Rand når du lander på flyplassen i Sør-Afrika.

Hvordan er kommunikasjonsmulighetene på prosjektet?

Gjestehuset i Johannesburg tilbyr wifi mot betaling, mens Welgevonden tilbyr gratis wifi. Internettilgangen og telefondekningen kan dog være litt opp og ned. Du kan også kjøpe et sørafrikansk SIM-kort (startpakke) i løpet av de første dagene i Johannesburg. Da får du et sørafrikansk mobilnummer og betaler ikke for å motta samtaler. Startpakken er billig, og vår samarbeidspartner kan gi råd om hvor det er enklest å kjøpe en startpakke. Dette simkortet kan du dermed bruke gjennom hele oppholdet i Sør-Afrika. Du har wifi gjennom hele oppholdet, så det er lett å holde kontakten over meldinger og epost.

Hvor mange frivillige er det på prosjektet?

Welgevonden tar i mot fra 10 frivillige og flere til hver startdato og de frivillige kommer fra rundt om i verden. Normalt sett er det frivillige fra New Zealand, Holland, Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Må jeg har reiseforsikring?

Ja. Reiseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skreddersydd reiseforsikring som dekker jobb på frivillighetsprosjekter.

Hva slags vaksiner må jeg ta før jeg reiser?

Vi anbefaler at du tar kontakt med Reiseklinikken eller fastlegen din for faglig veiledning. Fra 1. oktober 2011 innførte Sør-Afrika regler om at besøkende, som har vært i andre afrikanske land, må fremvise bevis på gulfebervaksinen. Ta derfor med vaksineboken din på reisen dersom du skal reise i andre land på egen hånd før eller etter programmet. Welgevonden ber alle frivillige ta med førstehjelpsmappe, men har ingen krav i forhold til vaksiner ellers. Prosjektet anbefaler likevel at frivillige tar stivkrampevaksinen og hepatitt A og B. Dersom du skal reise til andre afrikanske land, enten før eller etter oppholdet, kan det være lurt å ta gulfebervaksinen. Det er viktig at du tar med deg vaksineboken på reisen da du muligens må fremvise bevis for å ha tatt denne vaksinen. Prosjektet ligger ikke i malariaområde og trenger derfor ikke ta malariatabletter. Dersom du skal være med på Krugerturen i løpet av sommermånedene (mellom november og mars) så anbefaler vi at du tar malariatabletter for den turen. Vi anbefaler da typen som heter malarone.

Bør jeg ta med myggnett selv?

Welgevonden ligger ikke i et malariaområde, så du trenger ikke bekymre deg for det. Du trenger heller ikke ta med myggnett, men kan selvsagt ta det med dersom du ønsker det. Vi anbefaler dog å ta med myggspray mot vanlig mygg.

Hvilke klær bør jeg pakke?

Det er viktig at du pakker komfortable klær, som du ikke er redd for. Du skal jobbe ute i bushen og klærne kan derfor bli både skitne og ødelagte. Generelt sett anbefales det å ta med klær som ikke er støtende når man reiser til andre kulturer, også til Sør-Afrika. Ikke vis for mye hud, eks. bryst, mage, lår. Generelt sett i Afrika er det viktig å dekke til skuldre, mage og knær. Når det er sagt så er Sør-Afrika mer liberal enn mange andre afrikanske land, og prosjektet du skal bo og jobbe på er ikke kjempestrenge. Du kan ha på deg shorts og singlet på dagtid, men pass på å likevel dekke bryst, mage og lår slik at det er respektabelt og ikke støter noen. På kveldene kan du ha på deg det du selv ønsker, men det er nok lurt å ha lange bukser og gensere slik at du dekker deg til for myggen (ikke malariamygg, men vanlig mygg).

Hvordan er årstidene?

Sør-Afrika har motsatte årstider fra Norge, så det er viktig at du pakker ut fra når på året du skal reise. Det er stort sett et solfylt liv i Sør-Afrika, der den beste perioden regnes fra midten av september frem til mars/april. Dette er deres sommer. Klimaet varierer med landets topografi. November til februar er den varmeste årstiden og er stort sett varm og tørr. Mai til september regnes som vintermåneder, og temperaturen kan gå ned mot null. Dette gjelder spesielt om kvelden og natten. Ta gjerne med både et par lukkede sko (tennissko) og et par gode sandaler. I oktober til desember vil det være solrike og varme dager, så det holder å ta med sommertøy til dagtid. På kveldstid kan det være lurt med langermet genser og bukser. Dersom du ønsker å sjekke temperaturen før avreise, kan du ta en titt på www.yahooweather.com

Må jeg ha med adapter?

Ja, du trenger adapter for Sør-Afrika. Dette kan du kjøpe på reisebutikker, for eksempel Chillout.

Er det trygt å jobbe og reise i Sør-Afrika?

Ja, forutsatt at du følger de normer og regler som finnes. GoXplore forholder seg i alle land til Utenriksdepartementets offisielle reiseråd. Sør-Afrika har ikke vært på UDs liste på mange år nå og vi opplever situasjon i landet som veldig stabil. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål angående dette. Gjestehuset i Johannesburg ligger i en trygg del av byen og er omgitt av gjerde. Du kan ikke forlate gjestehuset uten å gi beskjed til prosjektleder. Dersom du/dere ønsker å dra til shoppingsenteret i nærheten så er det viktig å avtale med prosjektleder på gjestehuset først. Prosjektet du skal bo på ligger ute i bushen og du kan ikke forlate gården uten følge av prosjektleder. Det er elektriske gjerder rundt hele eiendommen, så du kan føle deg helt trygg.

Send denne siden til meg som PDF Jeg melder meg på! Jeg har noen spørsmål

Hjem » Land » Sør-Afrika » Welgevonden Big 5 Conservation

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!