Madde kombinerte prosjekter i Zimbabwe

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

Mitt navn er Madeleine og jeg har nettopp returnert fra min 3 måneder lange tur til Zimbabwe hvor jeg jobbet som frivillig først i Victoria Falls på Lion Encounter og deretter på Kids & Lion i Gweru.

I Vic Falls jobbet jeg med løvene, der lærte du alt om løver og kroppsspråket deres, vi gikk turer med dem hver dag, gjorde berikelse, ryddet, kuttet kjøtt mm. Men vi lærte også mye om å spore forskjellige dyrearter i bushen, vi lærte alt om trær, planter og alt som var i bushen og hvordan man kan overleve der ute.

Neste prosjekt var Kids & Lion hvor jeg gjorde et komboprosjekt, fellesskap på hverdager og løver i helgene. Vi hjalp til i en klasse med barn som har veldig, veldig vanskelig å lære, vi lekte med barna i barnehagen, gikk ut i hagen, barnehjemmet og en skole for funksjonshemmede. Det som var favoritten min var imidlertid gatebarna. Vi skulle ut i byen og lage mat til barna som bodde på gata, leke med dem og bare ha det gøy.

Jeg har lært så mye og hatt det så gøy. Begge stedene anbefales, jeg kunne ikke velge bare ett av dem, men begge var helt fantastiske og så forskjellige! Hadde den beste turen i livet mitt og savner alt så mye, møtt fantastiske mennesker som har forandret livet mitt og jeg har så mange ting i perspektiv nå.

//Maddie

Reisebrev fra 2015 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Victoria Falls.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Madde kombinerte prosjekter i Zimbabwe

Knut Einar J bestilte Work & Travel Japan. Noe for deg?!