Victoria Falls Lion Project

Zimbabwe, Victoria Falls Lion Breeding Project.

Skrevet av: Kristine Lindtveit

Fantastiske opplevelser, både sted, mennesker og dyr!

Hva om du reiste bare plutselig, uten noen forventninger, bare slenger deg på ei venninnes ide om løver og Afrika. Om bare tre små måneder til! Hvordan vil noe slikt utarte seg?

Heldigvis gikk alt bra. Ingen bekymring, ingen stjålne penger, ingen verdier tapt. Tenk sånn flaks! Eller beskyttelse fra oven? Uansett, Victoria Falls må være det beste sted for en fantastisk smakebit av Afrikas sjel og hjerte. Og det er enkelt og komme seg dit. Spesielt bra blir det om du er med som frivillig arbeider. Men ikke si det til grensevakten, for da kan du risikere å komme skjevt ut med myndighetene. Bedre å fortelle at du er Turist!

Å være frivillig i Victoria Falls vil si å få se rovdyr på så nært hold du ellers aldri ville tro var mulig - Hver dag, flere ganger daglig. Noen vakrere dyr er sjeldne syn. Utrolig hvor interessant noe så ensformig kan bli. Etter to uker kunne jeg fremdeles ikke få nok. Det var et så altfor kort opphold.

Samtidig som du har oppmerksomheten vel festet på disse ville løvene du er ute med, er folkene som følger deg noe helt for seg selv. Jeg lærte mer av dem på to uker som frivillig, enn jeg gjorde på tre måneder jorda rundt som turist. Aldri ville jeg byttet bort deres fortellinger med noe annen lærdom.  

Det Victoria Falls Lion Project byr på er ekstremt spennende, stemningsfylt og adrenalin-utfordrende. Et uforglemmelig opphold! Men kom uten forventinger, vær så snill. Dette er et sted for et åpent sinn. Først da ser du hvor vakkert det er.   

 

    

 

 

Reisebrev fra 2011

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Victoria Falls.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » Victoria Falls Lion Project

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!