Siri Holm Hjelmerud -Victoria Falls 2012

Victoria Falls, Zimbabwe

For en fantastisk opplevelse det var å jobbe frivillig i Victoria Falls, jeg kan med hånda på hjertet si at den måneden jeg var der nede er den beste måneden jeg har hatt i mitt liv. Jeg ble tatt imot med åpne armer av alle som jobbet på prosjektet, og alle som jeg møtte der nede var veldig hyggelige og imøtekommende. Da jeg var der nede var det seks løver på prosjektet, Chisa & Chobe, kalt the C1’s, Chundu & Chete, kalt the C2’s, og Sengwa og Savuti, kalt the S’s. Alle løvene er løveunger på dette prosjektet, men de eldste løveungene er ganske store.

 

På selve prosjektet fikk vi mye tid sammen med løvene, hver eneste dag. Vi gikk turer med de i bushen, hjalp til med å holde burene rene, lagde leker til løvene og andre ting som må gjøres for å holde prosjektet gående. Samtidig fikk vi lov til å gjøre andre aktiviteter hvis vi hadde lyst, som for eksempel rafting, oppleve de fantastiske fallene eller andre adrenalinaktiviteter. De som jobbet der lærte oss også mye om kulturen og historien til Zimbabwe, og de brukte mye tid på å lære bort sine kunnskaper om bushen og de forskjellige dyrene vi kunne møte der. Samholdet mellom de frivillige var også helt fantastisk, jeg har fått mange nye venner for livet.

For alle som tenker på å jobbe frivillig og lyst til å oppleve noe nytt, så kan jeg love deg at du ikke kommer til å angre hvis du drar til Victoria Falls – det er paradis på jord.

 

 

Reisebrev fra 2012

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Victoria Falls.

Hjem » Reisebrev » Siri Holm Hjelmerud -Victoria Falls 2012

anders s bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!