Påmelding Frivillig Ecuador

Frivillig Ecuador #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg er virkelig så glad og takknemlig for at jeg endelig kom hit. Etter alle årene med skrål om Galapagosøyene, er jeg her og i morgen skal jeg ENDELIG se de gigantiske skilpaddene jeg har snakket om siden jeg var 12 år gammel. Det gjør meg så glad at det gjør vondt. Tenk så fint det er, drømmer blir virkelig til opplevelse noen ganger.

Lisa Frivillig EcuadorOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Ecuador » Frivillig Ecuador » Påmelding Frivillig Ecuador

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!