Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Prosjektet startet forrige mandag og jeg er på et slags dagsenter hvor barn kommer mellom 0900-1200, utrolig kjekt og se barna, hvor takknemlige de er for at vi er der! Dette prosjektet er vi de første som har deltatt på, så ekstra spennende :-På torsdag skal vi starte med enda et nytt prosjekt "summercamp", så det blir spennende. Er sååå bra her! Selv om trafikken er helt crazy!!!

Elisa Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

jennie T bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!