Påmelding Frivillig Thailand

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Thailand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Min tid i Singburi har vært minneverdig. Alle forventninger er innfridd og jeg har møtt mange glade ungdommer og barn. Familiariseringsuken var veldig interessant og en god myk nedstigning til en ny kultur. Stor anbefaling :)

Margrethe Frivillig ThailandOversatt

Hjem » Land » Thailand » Frivillig Thailand » Påmelding Frivillig Thailand

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!