Login

Påmelding Ranchstay Canada

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Ranchstay Canada, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Her går alt veldig bra. Jeg har fått være med på noen rideturer, kjørt stor traktor, vært med på mange roadtrips, for avstandene her kan ikke sammenlignes med avstand hjemme. Vi har vært på noe shopping og vært på wagon races. Det har vært ett eventyr så langt, det er som å være i en amerikansk western film. Det som har gjort mest inntrykk på meg, var den dagen vi var på wagon races. Før løpet startet var det kanskje 20 hester og damer som "danset" med hestene. Det var utrolig og se hva de får til med så mye krefter.

Magnhild // Ranchstay Canada

Hjem » Land » Canada » Ranchstay Canada » Påmelding Ranchstay Canada

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore