Påmelding The Great White

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for The Great White, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg reiste til Sør Afrika 31 desember 2011, dette er nå min andre tur til Afrika, Jeg kan vel si at etter min første tur falt jeg pladask for alt Afrika har av natur, kultur og utfordringer, og ikke minst mulighetene det gir for å møte og bli kjent med nye mennesker. Etter å ha feiret nyttårsaften i Cape Town gikk turen til Gansbaai og THE GREAT WHITE, en to timer lang biltur oppover kysten med vakker natur. Vel fremme i Gansbaai og installert i huset hvor jeg skulle bo gikk turen for og møte resten av teamet for og få litt mer informasjon om båten og the Great White. Neste morgen var det oppstart og vi la fra kai 08.00 , i dag skulle jeg dykke med hvithai, det er vanskelig å beskrive sitringen i kroppen når du tar på deg våtdrakten og gjør deg klar for og gå ned. Etter en stund får vi se hvithai og dykker, hvilket KICK. Jeg hadde i perioden jeg var der mange dykk og det var et kick hver gang det må bare oppleves. Bjørn Steinar

Bjørn Steinar The Great White

Hjem » Land » Sør-Afrika » The Great White » Påmelding The Great White

Siste nyhet: Få 2022 prisene i 2023!