Login

Påmelding Frivillig India

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig India, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Maten er fantastisk, det er vegetarmat. Til frukost er det typisk engelsk frukost, med loff, egg, smør og mango marmelade. til lunsj fekk vi ris med potetbåter, agurk, gulerot og saus. Veldig spicy, men godt. Eine ulempen er med drikkevattne her, det blir aldri kaldt.

Eva Kristin // Frivillig India

Hjem » Land » India » Frivillig India » Påmelding Frivillig India

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 1085t siden. Er det noe for deg også?!