For et eventyr!

Følgende reisebrev er skrevet av en GoXplore deltaker fra et annet land og er automatisk oversatt til norsk. Teksten kan derfor være litt utydelig til tider.

For et eventyr!

Hvis du tenker på å dra, har jeg bare én anbefaling - GÅ! Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente, men det var bedre enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg. Jeg brukte fire uker på dette prosjektet i november/desember 2017. Dagene veksler med ridning, hestestell og viltkjøring. Omtrent en gang i uken får du også gjøre utflukter til fantastiske steder. Jeg var ikke sikker på om ridningen min ville leve opp til et tilstrekkelig nivå, men det var ikke noe problem da de har hester for alle ferdighetsnivåer og du kan justere hvor vanskelige ting du gjør. Å se ville dyr som sebraer og sjiraffer fra hesteryggen er virkelig noe ekstra. Vi bodde i bungalower i et naturreservat med åpent kjøkken ut mot villmarken. Det er helt ufattelig hvor fantastisk det er å se elefantene og alle de andre ville dyrene komme og drikke fra vannhullet ca 50 meter fra kjøkkenet. Og høre løvene brøle og hyenene ler når du er i ferd med å sovne. På game drive så vi utrolig mange dyr, inkludert "de 5 store" og dette ble også supplert med en dag i Krugerparken, et must for alle dyreelskere. Det blir ikke hentet inn så mange om gangen på prosjektet, så man blir kjent med eierne og de er alltid utrolig opptatt av at man har det bra. At mange kommer tilbake år etter år viser også hvor bra prosjektet egentlig er. Det er så mye du har lyst til å gjøre når du er der - ri på de forskjellige hestene, utendørs ritt, hopp, dressur, damesvømme, barbaksridning, fullmånetur, se alle de forskjellige typene dyr, gjør utfluktene (inkludert Kruger-parken og panorama-ruten), hjelp med hundene i landsbyene...listen er lang og jeg skulle ønske jeg kunne bli lenger! Det var en måned fylt med opplevelser som jeg aldri vil glemme!"

Jeg er veldig fornøyd med Goxplore! Det har føltes veldig trygt å kjøre med dere og jeg setter pris på god behandling og rask tilbakemelding :)!

Sofia NorlinReisebrev fra 2017 (Oversatt)

Lyst til å oppleve noe lignende?! Dette er et reisebrev fra Horses & Wildlife.

Ring eller send SMS

Hjem » Reisebrev » For et eventyr!

Thea K bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!