Login

Påmelding Frivillig Fiji

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Frivillig Fiji, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Først av alt må jeg bare si at jeg hadde et fantastisk opphold som gikk over alle forventninger. Det var nok en del ting som ikke var helt slik jeg hadde sett for meg, men jeg foretrekker også å ikke vite så altfor mye om ting før jeg begir meg ut på de så for meg var det hvertfall ikke noe problem. Utrolig vennlige og hjelpsomme ansatte som får deg til å føle som hjemme, i tillegg til fantastiske omgivelser på land og korallrev i havet rett av stranden.

Marthe // Frivillig Fiji

Hjem » Land » Fiji » Frivillig Fiji » Påmelding Frivillig Fiji

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore