Påmelding Frivillig Ghana

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Ghana, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ghana har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har lært så utrolig mye på bare to måneder. Jeg har minner og venner for livet! Å jobbe med barn er veldig givende og jeg føler meg veldig heldig som har kommet så nærme og har fått oppleve en helt annen kultur og bli kjent med så mange fantastiske personer.

Heidi // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Siste nyhet: Instagram take-over fra Sør-Afrika