Påmelding Frivillig Ghana

Frivillig Ghana er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Latteren sitter loest hos alle, barn som voksne, og de virker bare som et utrolig lykkelig folk. Og maa vel si meg positivt overrasket over hvor utrolig bra man kan ha det, med saa faa ting tilgjengelig.:)

Marianne // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Camilla Ø bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!