Login

Påmelding High School USA

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for High School USA, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Mitt High School år lärde mig så mycket om mig själv och om världen. Det har gett mig ett nytt perspektiv att se livet på och vänner som jag kommer uppskatta resten av mitt liv. USA har en speciell plats I mitt hjärta och nästa gång jag besöker landet kommer jag både ha en familj och vänner att återvända till

Sara // High School USA

Hjem » Land » USA » High School USA » Påmelding High School USA

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore