Login GoXplore fortsetter i 2021!

Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det var virkelig en opplevelse for livet. Hadde ikke lyst til å reise hjem etter fire uker, noe som er et veldig godt tegn. Vil si det er en veldig fin plass å begynne, dersom man ikke har reist alene før og heller ikke jobbet frivillig. Alt var veldig seriøst, og de hjalp deg med alt.

Malin // Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Suzann P bestilte vårt Work & Travel Australia All Set program for 1354t siden. Er det noe for deg også?!