Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det å jobbe på barnehjemmet er helt fantastisk! Det er en ubeskrivelig følelse idet du banker på porten, og det kommer løpende en smilende unge etter den andre, som ikke kan vente med å gi deg en god klem! Det å se disse smilene og den takknemligheten de viser, når du vet hvor lite de faktisk har å rute med, det er helt utrolig. Når du vet at hver eneste dag er en kamp for å få endene til å møtes.

Lene // Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Mats E bestilte vårt Wildlife Rescue Centre program for 0t siden. Er det noe for deg også?!