Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det å dra til Afrika har alltid vært en drøm. Det å kunne jobbe med dyr OG barn er bare helt utrolig! Jeg skal selv bli barnesykepleier da jeg elsker barn, i tillegg elsker jeg dyr. Det tok derfor ikke lang tid før jeg forstod at prosjektet Kids and Lions var perfekt for meg.

Mina // Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Siste nyhet: Hvordan bo i utlandet over lengre tid