Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Kids and Lions er et prosjekt jeg virkelig anbefaler hvis du har lyst å føle at du bidrar til å hjelpe. Både med barn og ungdom, men også dyr. Plassen du bor på heter Antelope park. Å bo der er som å leve i en løvenes konge film. Med zebra, elefanter, løver, gribber, aper, gnuer og giraffer omringet. Rett og slett helt fantastisk!

Agnes // Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Sofie B bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 362t siden. Er det noe for deg også?!