Login

Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg forstod fort at man ikke kan hjelpe alle, men det å bidra med noe hjelper mer enn du aner. Det å se gleden i barna sine øyne i det du kommer til skolen, det gir deg en helt unik følelse, og du føler at du gjør noe for dem. Barna der nede forstår så utrolig mye mer enn det man tror, de må lære seg å være voksne på en helt annen måte enn barn hjemme i Norge må, og derfor gir de deg en helt utrolig takknemlighet. Du kan føle at de virkelig setter pris på det du gjør, bare at du er der for dem og gir dem kjærligheten din, at du er villig til å reise så langt å være der KUN for dem.

Mina // Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 378t siden. Er det noe for deg også?!