Påmelding Lions & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

De 4 ukene jeg tilbrakte i Zimbabwe var de beste ukene i hele mitt liv, og jeg tror det blir vanskelig å toppe dette. Jeg har møtt så hyggelige og flinke mennesker fra hele verden. Personalet som jobbet med prosjektet er de beste menneskene jeg har møtt. Jeg fikk oppleve nye ting hver dag og har gjort ting jeg bare kunne drømme om. Gikk med løver, red på elefant, sov på høy midt i bushen, dro på hestesafari gjennom bushen, så sjiraffer og sebraer og møtte så fantastiske barn og unge på skolene og på drop in senteret vi besøkte hver uke!!!!!! En rett og slett fantastisk tur!

Hanna Lions & ElephantsOversatt

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions & Elephants » Påmelding Lions & Elephants

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!