Påmelding Wild Cat Sanctuary

Wild Cat Sanctuary #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

En fantastisk tur som innfrir og overgår forventningene! Jeg etterlot meg utrolige minner og opplevelser og nye venner. Jeg fikk jobbe tett med dyr og delta i min egen del i vern av den aktuelle arten og antijaktarbeid ved å støtte det viktige arbeidet til lokalbefolkningen. Sør-Afrika stjal hjertet mitt og neste tur er allerede planlagt <3.

Veera Wild Cat SanctuaryOversatt

Hjem » Land » Sør-Afrika » Wild Cat Sanctuary » Påmelding Wild Cat Sanctuary

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!