Påmelding Frivillig Fiji

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Fiji, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Først av alt må jeg bare si at jeg hadde et fantastisk opphold som gikk over alle forventninger. Det var nok en del ting som ikke var helt slik jeg hadde sett for meg, men jeg foretrekker også å ikke vite så altfor mye om ting før jeg begir meg ut på de så for meg var det hvertfall ikke noe problem. Utrolig vennlige og hjelpsomme ansatte som får deg til å føle som hjemme, i tillegg til fantastiske omgivelser på land og korallrev i havet rett av stranden.

Marthe Frivillig Fiji

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Fiji » Frivillig Fiji » Påmelding Frivillig Fiji

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!