Påmelding Frivillig Fiji

Frivillig Fiji #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Først av alt må jeg bare si at jeg hadde et fantastisk opphold som gikk over alle forventninger. Det var nok en del ting som ikke var helt slik jeg hadde sett for meg, men jeg foretrekker også å ikke vite så altfor mye om ting før jeg begir meg ut på de så for meg var det hvertfall ikke noe problem. Utrolig vennlige og hjelpsomme ansatte som får deg til å føle som hjemme, i tillegg til fantastiske omgivelser på land og korallrev i havet rett av stranden.

Marthe Frivillig Fiji

Hjem » Land » Fiji » Frivillig Fiji » Påmelding Frivillig Fiji

Nemat H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!