Påmelding Frivillig Ghana

Frivillig Ghana #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Etter å ha reist noen måneder jobbet jeg på barnehjem i 5 uker. Disse ukene var en ubeskrivelig opplevelse som jeg kan anbefale alle. Folkene i landsbyen der jeg bodde og i hele landet var veldig vennlige og jeg følte meg så velkommen. Jeg ble en del av en helt annen verden og liv med små barn i alderen 3-10 år. Jeg vil aldri glemme dem!

Martta Frivillig GhanaOversatt

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!