Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Etter 4 uker på Kids & Lions har alt endret seg i livet. Har fått masse gode venner og mange magiske minner for resten av livet! Vil anbefale alle å dra med GoXplore av mange grunner, men mest av alt syntes jeg at oppfølgingen og informasjonen de gav var helt suveren :) Meget fornøyd!

Rebecca Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Hennie H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!