Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for all hjelp du har gitt meg i prosessen før jeg reiste ned til Zimbabwe! Å ha deg som kontaktperson har vært helt fantastisk, og en utrolig støtte for ei som dro ut på en slik reise helt alene for aller første gang! :) Dette har vært de fire beste ukene jeg noensinne har hatt, og hvert sekund i Zim har vært ren nytelse! Å dra på denne reisen helt alene har vært mitt livs beste avgjørelse noensinne! Igjen, tusen takk!

Silje // Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Siste nyhet: Siste frist for vinterjobb i Canada er 11.09.2022!