Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har nå hatt to helt fantastiske uker på Kids and Lions programmet i Zimbabwe. Angrer ikke et sekund på valget mitt, og er sjeleglad for at jeg turte å dra alene. På to uker har jeg lært så ufattelig mye, fått venner for livet og ikke minst skapt minner jeg vil ta med meg resten av livet. Jeg har kun hatt positive opplevelser hele veien. Følte meg aldri alene, og alltid ivaretatt. Det satt jeg stor pris på! Noe av det jeg likte aller best med programmet, og Antelope Park generelt, var den store valgfriheten. Ville man bytte program underveis var det fullt mulig. Vi som frivillige ble hele tiden hørt, og våre ønsker ble alltid innfridd så godt som det var mulig. Inntrykkene var mange og sterke, plutselig står man midt oppi den elendigheten og fattigdommen man har sett på tv hjemme i lille trygge Norge. Unner virkelig alle en slik opplevelse. Jeg har i ettertid aldri satt større pris på kaffekoppen om morgenen, sengen min om kvelden, og det å ha en jobb å gå til. At andre ikke har det på langt nær så godt som meg gjør vondt, men å føle at man bidrar til en positiv utvikling er godt. Min erfaring er at Antelope Park er et positivt sted å komme til. Hyggelige og imøtekommende ansatte, variert program og hyggelige med-frivillige. Er det noe angrer på, så er det at jeg ikke ble litt lenger. Jeg har virkelig storkost meg, og setter enormt stor pris på alt jeg fikk oppleve på disse to uforglemmelige ukene! :)

Tiril Kids & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!