Påmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Hele opplevelsen var helt sjuukt fantastisk. Kunne ikke fått det bedre enn jeg gjorde. Eneste jeg har tenkt på siden jeg kom hjem var å bestille meg billett ned igjen og det kommer jeg til å gjøre så fort jeg har tid og penger. Alt i alt var dette en drøm som gikk i oppfyllelse. Beklager veldig at det tok sånn tid før jeg skrev tilbake til dere men etter jeg kom hjem så har jeg savnet stede så mye at jeg ikke klarte å få samlet meg for å svare på noe som helst om turen.

Kristiane Lions, Rhinos & Elephants

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Påmelding Lions » Rhinos & Elephants

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!