Påmelding Lions & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Åh dette har virkelig toppet alt jeg har vært med på. En helt fantastisk opplevelse jeg aldri vil glemme! Har fått venner for livet, som det var utrolig trist å forlate, men vi skal møtes igjen i sommer:) Tusen takk for en fantastisk opplevelse!

Nora Amalie Lions & Elephants

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions & Elephants » Påmelding Lions & Elephants

Jenny G bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!