Påmelding Lions & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Selve parken ser helt fantastisk ut. Det er veldig grønt og fint der, masse hyggelige mennesker og interessante dyr. Standarden var mye bedre enn jeg hadde forventet, både når det gjelder toaletter, dusj, senger og ikke minst mat. Maten ble servert som en buffet hver dag og til hvert måltid. Det er alltid noe som alle liker, og ofte spiser man seg veldig mett. I tillegg var det dessert hver dag både til middag og til lunch.

Marthe Lions & Elephants

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions & Elephants » Påmelding Lions & Elephants

anders s bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!