Påmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Dette var en mye bedre opplevelse enn å bare reise på ferie til Afrika, når jeg var der som frivillig fikk jeg så mye mer ut av det, nesten hver dag så jeg ville dyr i naturen, f.eks. sebraer og antiloper, så matingen av løvene og til og med forberedte den, deretter rengjøringen av innhegningen til elefanter og løver, det føltes godt å hjelpe til med de daglige aktivitetene og prosjektet kommer nærmere livene jeg trodde. Jeg anbefaler absolutt!

Jenna Lions, Rhinos & ElephantsOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Påmelding Lions » Rhinos & Elephants

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!