Påmelding Medical & Lions

Medical & Lions #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Livet mitt, tankene mine og ikke minst holdningene mine er totalforandret etter to måneder i Zimbabwe. Opplevelsene mine og erfaringene mine der nede har gjort meg så rik på kunnskap og toleranse. Alle menneskene jeg har møtt der nede og alle vennene jeg har fått har gitt meg så mye mer enn jeg hadde håpet på!

Amaliem // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Jone H bestilte Work & Travel Canada All Set. Noe for deg?!