Login

Påmelding Medical & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Medical & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Hjemmefra har jeg ingen erfaring eller kompetanse innen medisin, så dette har vært en utrolig lærerik og givende opplevelse. Det var sterkt og ofte veldig vanskelig, for man får høre historier man bare har sett på nyhetene. Det å fortelle en mor at hennes 2 år gamle sønn har fått HIV og en dødsdom er veldig vanskelig. Det å ikke kunne trøste en 15 år gammel jente, som har blitt voldtatt og fått HIV, er ufattelig ubeskrivelig. Dette er noe man må oppleve for å forstå.

Amalie // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!