Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

Påmelding Medical & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Medical & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

En gang i uka hadde vi nattevakter på klinikken. Da fikk vi observere fødsler og hjelpe til om det trengtes. Selv må jeg innrømme at alt blodet og ikke minst lukten gjør meg litt svimmel, men mirakelet ved fødsel er helt utrolig! Vanligvis er ikke faren til stede under fødselen, men en gang jeg og to andre norske jenter hadde nattevakt kom det en pasient inn og hennes mann var med og støttet sin kjære under hele fødselen. Vi snakket mye med ham og etter at babyen var født fikk vi lov til å navngi henne! Dette er noe av det mest utrolige jeg har vært med på og jeg er helt sikker på at lille "Nydelig", som hun heter, vil forandre Zimbabwe og være en sterk rollemodell som landet så sårt trenger. Tenk at jeg har en liten baby i Afrika!

Amalie // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Vårt neste infomøte er 07.11.2019 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!