Login

Påmelding Medical & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Medical & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg føler virkelig at jeg har fått i "pose og i sekk" ved å få oppleve lokalbefolkningen så nært, på klinikken, hjemmebesøk og besøk på barnehjemmene. Jeg har i tillegg fått oppleve den Afrikanske naturen tett på kroppen. Fantastisk!! Oppholdet gikk så alt for fort og når reisedagen var kommet ønsket jeg bare å bli lengere! Samholdet på prosjektet var fantastisk og jeg følte meg som en av gjengen- og litt som en av "staffen" der..hi hi.

Agnethe // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Adelén A bestilte vårt Work & Travel Australia program for 82t siden. Er det noe for deg også?!