Login Inspirasjonskveld - på Chillout Travel Store!

Påmelding Medical & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Medical & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Livet mitt, tankene mine og ikke minst holdningene mine er totalforandret etter to måneder i Zimbabwe. Opplevelsene mine og erfaringene mine der nede har gjort meg så rik på kunnskap og toleranse. Alle menneskene jeg har møtt der nede og alle vennene jeg har fått har gitt meg så mye mer enn jeg hadde håpet på!

Amaliem // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Vårt neste infomøte er 07.03.2019 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!