Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Medical & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Medical & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg har hatt et fantastisk opphold i Zimbabwe - på medical and lions prosjektet. Dette kan virkelig anbefales til sykepleiere og annet helsepersonell som vil kombinere en opplevelsesferie med afrikanske dyr men også møte "ekte" Afrika - en annerledes kultur med mye fattigdom. Som sykepleier fikk jeg bla. vaksinere barn, assistere under fødsler, føre i journal, sette injeksjoner, ha kontroll av gravide og nyfødte barn, og gjennomføre hjemmebesøk. Det var helt fantatisk! Menneskene i Zimbabwe er varme og imøtekommende. Jeg har lært mye som jeg tar med meg videre i sykepleieyrket her i Norge. Underveis i oppholdet samlet vi inn 500 dollar til klinikkene, for å kjøpe medisinposer som de sårt trengte. Fantastisk å se givergleden blant andre frivillige, og hvor mye det hjelper klinikkene å hjelpe med slike enkle og praktiske ting. Medical & Lions var perfekt for meg og jeg håper på å få reise dit flere ganger. Medical & Lions er det beste av to verdener. Det var time of my life!

Amalie // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Sofie B bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 363t siden. Er det noe for deg også?!