Login

Påmelding Medical & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Medical & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Zimbabwe <3 Med hånden på hjartet så er disse ukene i Afrika de beste jeg har hatt. 3 uker med masse inntrykk, tårer og realitet check. Opplevelsen jeg hadde på nattevakt, da jeg var så heldig å få være med på fødsel, var utrolig stort. Kontrastene på klinikken og hvordan vi har det i Norge kan ikke beskrives. Hjelpløsheten, fattigdommen og takknemligheten alle har for hva vi gjør for dem. Å si hei eller smile til menneske her, er noe helt annet annet enn i Norge. Jeg har fått så mye tilbake av denne turen. Det å komme hjem til Norge for å feire jul, med masse god mat og gaver, får meg til å tenke og hvor takknemlig og heldig jeg er for å være født i Norge.

May Lisbeth // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Mohammed A bestilte vårt Road Trip India program for 105t siden. Er det noe for deg også?!