Login GoXplore AS er konkurs

Påmelding Medical & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Medical & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Å være en del av et fellesskap med mennesker fra hele verden. Leve tett på hverandre. Dele vakre, spennende, vonde, triste og utrolige øyeblikk. Å føle medmenneskeligheten og varmen som bor i mennesker. Å vokse litt som menneske hver dag. Å føle gleden ved å gjøre noe for andre. Se at det hjelper å bry seg og kjenne takknemlighet i en klem, et blikk eller håndtrykk. Å gråte fordi det er vondt å vite, men også kjenne ydmykheten og gleden over at noen valgte å dele sin vanskelige historie med deg. Å se løvene jakte, brutalt og mektig, og ikke vite helt hvem man heier på. Å sitte på flyet, se Zimbabwe bli borte og kjempe mot en stor klump i halsen. Du har hatt ditt livs tur og alle tårene fortjener sin reise, de også. Kjære Norge, jeg elsker deg, men hjertet mitt la jeg igjen i Afrika.

Anita // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Sofie B bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 350t siden. Er det noe for deg også?!