Påmelding Medical & Lions

Medical & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg føler virkelig at jeg har fått i "pose og i sekk" ved å få oppleve lokalbefolkningen så nært, på klinikken, hjemmebesøk og besøk på barnehjemmene. Jeg har i tillegg fått oppleve den Afrikanske naturen tett på kroppen. Fantastisk!! Oppholdet gikk så alt for fort og når reisedagen var kommet ønsket jeg bare å bli lengere! Samholdet på prosjektet var fantastisk og jeg følte meg som en av gjengen- og litt som en av "staffen" der..hi hi.

Agnethe // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Siste nyhet: Instagram take-over fra Sør-Afrika