Påmelding Medical & Lions

Medical & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg har hatt et fantastisk opphold i Zimbabwe - på medical and lions prosjektet. Dette kan virkelig anbefales til sykepleiere og annet helsepersonell som vil kombinere en opplevelsesferie med afrikanske dyr men også møte "ekte" Afrika - en annerledes kultur med mye fattigdom. Som sykepleier fikk jeg bla. vaksinere barn, assistere under fødsler, føre i journal, sette injeksjoner, ha kontroll av gravide og nyfødte barn, og gjennomføre hjemmebesøk. Det var helt fantatisk! Menneskene i Zimbabwe er varme og imøtekommende. Jeg har lært mye som jeg tar med meg videre i sykepleieyrket her i Norge. Underveis i oppholdet samlet vi inn 500 dollar til klinikkene, for å kjøpe medisinposer som de sårt trengte. Fantastisk å se givergleden blant andre frivillige, og hvor mye det hjelper klinikkene å hjelpe med slike enkle og praktiske ting. Medical & Lions var perfekt for meg og jeg håper på å få reise dit flere ganger. Medical & Lions er det beste av to verdener. Det var time of my life!

Amalie // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!