Påmelding Medical & Lions

Medical & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

En gang i uka hadde vi nattevakter på klinikken. Da fikk vi observere fødsler og hjelpe til om det trengtes. Selv må jeg innrømme at alt blodet og ikke minst lukten gjør meg litt svimmel, men mirakelet ved fødsel er helt utrolig! Vanligvis er ikke faren til stede under fødselen, men en gang jeg og to andre norske jenter hadde nattevakt kom det en pasient inn og hennes mann var med og støttet sin kjære under hele fødselen. Vi snakket mye med ham og etter at babyen var født fikk vi lov til å navngi henne! Dette er noe av det mest utrolige jeg har vært med på og jeg er helt sikker på at lille "Nydelig", som hun heter, vil forandre Zimbabwe og være en sterk rollemodell som landet så sårt trenger. Tenk at jeg har en liten baby i Afrika!

Amalie // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!