Påmelding Medical & Lions

Medical & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Å være en del av et fellesskap med mennesker fra hele verden. Leve tett på hverandre. Dele vakre, spennende, vonde, triste og utrolige øyeblikk. Å føle medmenneskeligheten og varmen som bor i mennesker. Å vokse litt som menneske hver dag. Å føle gleden ved å gjøre noe for andre. Se at det hjelper å bry seg og kjenne takknemlighet i en klem, et blikk eller håndtrykk. Å gråte fordi det er vondt å vite, men også kjenne ydmykheten og gleden over at noen valgte å dele sin vanskelige historie med deg. Å se løvene jakte, brutalt og mektig, og ikke vite helt hvem man heier på. Å sitte på flyet, se Zimbabwe bli borte og kjempe mot en stor klump i halsen. Du har hatt ditt livs tur og alle tårene fortjener sin reise, de også. Kjære Norge, jeg elsker deg, men hjertet mitt la jeg igjen i Afrika.

Anita // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!