Påmelding Medical & Lions

Medical & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Zimbabwe <3 Med hånden på hjartet så er disse ukene i Afrika de beste jeg har hatt. 3 uker med masse inntrykk, tårer og realitet check. Opplevelsen jeg hadde på nattevakt, da jeg var så heldig å få være med på fødsel, var utrolig stort. Kontrastene på klinikken og hvordan vi har det i Norge kan ikke beskrives. Hjelpløsheten, fattigdommen og takknemligheten alle har for hva vi gjør for dem. Å si hei eller smile til menneske her, er noe helt annet annet enn i Norge. Jeg har fått så mye tilbake av denne turen. Det å komme hjem til Norge for å feire jul, med masse god mat og gaver, får meg til å tenke og hvor takknemlig og heldig jeg er for å være født i Norge.

May Lisbeth // Medical & Lions

Hjem » Land » Zimbabwe » Medical & Lions » Påmelding Medical & Lions

Maja T bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!