Login GoXplore AS er konkurs

Påmelding Sports & Adventure

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Sports & Adventure, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Nå er jeg tilbake etter tidenes reise i Sør-Afrika, Cape Town. En reise jeg vil anbefale alle, uansett alder, kjønn eller hvor du er i livet ditt. Det første som slo meg da jeg kom til Sør-Afrika var hvor hyggelige alle er, og hvor vakkert landet er.

Henriette // Sports & Adventure

Hjem » Land » Sør-Afrika » Sports & Adventure » Påmelding Sports & Adventure

Sofie B bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 401t siden. Er det noe for deg også?!