Login

Påmelding Sports & Adventure

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Sports & Adventure, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Nå er jeg tilbake etter tidenes reise i Sør-Afrika, Cape Town. En reise jeg vil anbefale alle, uansett alder, kjønn eller hvor du er i livet ditt. Det første som slo meg da jeg kom til Sør-Afrika var hvor hyggelige alle er, og hvor vakkert landet er.

Henriette // Sports & Adventure

Hjem » Land » Sør-Afrika » Sports & Adventure » Påmelding Sports & Adventure

Vårt neste infomøte er i . Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!