Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

Påmelding Teach & Travel China

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Teach & Travel China, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg er selv veldig fornøyd med både programmet og skolen, og trives veldig godt her. Jeg har fått minner og venner for livet her, TTC er en fantastisk opplevelse! Så om dere har noen som vurderer å bli med på programmet, og har spørsmål eller lurer paa hvordan det er kan dere gjerne sette dem i kontakt med meg! Vel jeg har ogsaa en blogg: http://camillaikina.travellerspoint.com/

Camilla // Teach & Travel China

Hjem » Land » Kina » Teach & Travel China » Påmelding Teach & Travel China

Tore S bestilte vårt Wildlife Rescue Centre program for 34t siden. Er det noe for deg også?!