Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

Påmelding Chimp Sanctuary

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Chimp Sanctuary, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Jeg kunne sittet i flere dager bare å se på sjimpansene, de er så utrolige fasinerene og hver eneste en har en unik personlighet. Har blitt kjent med et par av de, så noen av dem kan man klappe og kose med gjennom stengene når de blir matet.

Simen // Chimp Sanctuary

Hjem » Land » Zambia » Chimp Sanctuary » Påmelding Chimp Sanctuary

Vårt neste infomøte er 05.09.2019 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!