Påmelding Frivillig Fiji

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Frivillig Fiji, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det er veldig varmt, men det er deilig å bo rett ved havet! Det som har gjort mest inntrykk på meg er mest sannsynlig lokalbefolkningen. De lokale er utrolig vennlige, imøtekommende og hjelpsomme, og barna på skolen er helt fantastiske! Som en lærerstudent er det veldig interessant å se hvordan skolelivet er i Fiji, og å se på forskjellene og likhetene mellom den norske og den fijianske skolen. Introduksjonsuken var også utrolig spennende, siden vi fikk se flere deler av øya. De neste helgene har vi tenkt oss på dagsturer til Suva, Nadi og øyene ved Nadi, så det blir spennende.

Juni M. 2020 Frivillig Fiji

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Fiji » Frivillig Fiji » Påmelding Frivillig Fiji

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!