Login

Påmelding Frivillig Fiji

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Frivillig Fiji, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det er veldig varmt, men det er deilig å bo rett ved havet! Det som har gjort mest inntrykk på meg er mest sannsynlig lokalbefolkningen. De lokale er utrolig vennlige, imøtekommende og hjelpsomme, og barna på skolen er helt fantastiske! Som en lærerstudent er det veldig interessant å se hvordan skolelivet er i Fiji, og å se på forskjellene og likhetene mellom den norske og den fijianske skolen. Introduksjonsuken var også utrolig spennende, siden vi fikk se flere deler av øya. De neste helgene har vi tenkt oss på dagsturer til Suva, Nadi og øyene ved Nadi, så det blir spennende.

Juni M. 2020 // Frivillig Fiji

Hjem » Land » Fiji » Frivillig Fiji » Påmelding Frivillig Fiji

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore