Login

Påmelding Frivillig Ghana

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Frivillig Ghana, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det er helt rart, rett og slett, å være hjemme igjen etter en fantastisk opplevelse i Ghana. Jeg var veldig i tvil om jeg hadde lyst til å dra hjem som planlagt, men valgte altså det. Jeg har lært så utrolig mye og alle mål jeg satte meg er oppnådd med mer! Fikk en superfin sjanse til å lære mer om samfunnsstruktur og kultur også, siden vertsfar villig tok meg med overalt. En flott tilfeldighet ville det til at vi deler profesjonsbakgrunn, så det ble enda morsommere og mer givende å være meg. Stine

Stine // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore