Login GoXplore fortsetter i 2021!

Påmelding Frivillig Ghana

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Frivillig Ghana, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Når jeg kommer inn i skolegården eller bare går ute på gaten roper de Obroni, obroni! Som betyr hvit person. Så kommer de springende bort til meg og vil snakke med meg og ta på håret mitt og ta på huden min. De er virkelig fascinert. :) Ghana er et fantastisk land og jeg føler meg velkommen her. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger ghanesere har sagt Akwaaba (velkommen på twi) til meg. Ghansere er veldig åpne og kjærlige. Jeg har det fint, lærer masse og får mange nye inntrykk hver eneste dag. Dette er litt av en opplevelse :)

Hanna // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore