Login

Påmelding Frivillig Ghana

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Frivillig Ghana, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Ghana har vært en fantastisk opplevelse, og jeg har lært så utrolig mye på bare to måneder. Jeg har minner og venner for livet! Å jobbe med barn er veldig givende og jeg føler meg veldig heldig som har kommet så nærme og har fått oppleve en helt annen kultur og bli kjent med så mange fantastiske personer.

Heidi // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Vårt neste infomøte er 12.03.2020 i Oslo. Bli med, eller se alle de neste infomøtene her!