Login Inspirasjonskveld - Work & Travel og frivillig arbeid i utlandet

Påmelding Frivillig Ghana

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Mai-Brit og jeg er ansvarlig for Frivillig Ghana, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3994 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Det er utruleg kva ein kan få til dersom ein ynskjer å hjelpe. Plutseleg hadde eg ”kjøpt” og blitt medeigar av ein ny barneheim i Ghana. Hurra! Eg sit att med mange minner frå Ghana, både gode og vonde. Dei aller beste og dei eg hugsar mest, er utan tvil tida med ungane. Dei var årsaka til at eg reiste i utgangspunktet, årsaka til at eg gjennomførte, og dei er årsaka til at eg skal tilbake.

Tina // Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Gabrielsen G bestilte vårt Medical & Lions program for 11t siden. Er det noe for deg også?!