Påmelding Frivillig Ghana

Frivillig Ghana #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med oppholdet. Det er alltid utfordrende å reise til en så annerledes kultur, og ved å bo i vertsfamilie blir man virkelig kasta rett ut i det. Når det er sagt er jeg veldig fornøyd med vertsfamilien, de var veldig åpne og imøtekommende. Vi hadde nok hatt en fordel av å være der noen uker lenger, så det er nok lurt at dere anbefaler minimum fire uker. Det tar noe tid å komme seg inn i alt sammen, så nå føltes det litt som vi dro da vi endelig ble litt vant til ting. Men med de 3 ukene vi hadde til rådighet er jeg veldig fornøyd med alt vi fikk oppleve.

Sara Frivillig Ghana

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Hennie H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!