Påmelding Frivillig Ghana

Frivillig Ghana #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det er utrolig hva du kan få til hvis du vil ut og hjelpe. Plutselig hadde jeg «kjøpt» og blitt medeier i et nytt barnehjem i Ghana. Hurra! Jeg har nå mange minner fra Ghana, både gode og dårlige. Det aller beste og det jeg husker mest av alt er utvilsomt tiden med barna. Det var grunnen til at jeg reiste og i grunnen grunnen til at jeg fullførte, og de er grunnen til at jeg kommer tilbake.

Tina Frivillig GhanaOversatt

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!