Påmelding Frivillig Ghana

Frivillig Ghana #selectInformation.programname# er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det er helt rart, rett og slett, å være hjemme igjen etter en fantastisk opplevelse i Ghana. Jeg var veldig i tvil om jeg hadde lyst til å dra hjem som planlagt, men valgte altså det. Jeg har lært så utrolig mye og alle mål jeg satte meg er oppnådd med mer! Fikk en superfin sjanse til å lære mer om samfunnsstruktur og kultur også, siden vertsfar villig tok meg med overalt. En flott tilfeldighet ville det til at vi deler profesjonsbakgrunn, så det ble enda morsommere og mer givende å være meg. Stine

Stine Frivillig Ghana

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Ghana » Frivillig Ghana » Påmelding Frivillig Ghana

Shine M bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!