Login

Påmelding Frivillig Sri Lanka (Kandy)

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Rabiya og jeg er ansvarlig for Frivillig Sri Lanka (Kandy), så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3999 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Vil bare sende en Mail til deg og dere i GoXplore, for å si at jeg har hatt en helt fantastisk introduksjonsuke her i Kandy! Sliter faktisk med å finne ord, så bra har det vært. Ble tatt godt imot på flyplassen og hadde en veldig bra start. Har fått vært med på, sett og prøv SÅ mye spennende jeg aldri ville vært foruten! Jeg har også fått venner for livet, og dette kun på en liten uke?

Elen 2018 // Frivillig Sri Lanka (Kandy)

Hjem » Land » Sri Lanka » Frivillig Sri Lanka (Kandy) » Påmelding Frivillig Sri Lanka (Kandy)

martine r bestilte vårt Sea Turtle Conservation program for 383t siden. Er det noe for deg også?!