Påmelding Kids & Lions

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Kids & Lions, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

I løpet av min tid i Zimbabwe rakk jeg å besøke to klinikker, to skoler (en som har ca. 2000 elever, til tross for at den kun har plass til ca. 300 elever og en skole for døve barn) og et barnehjem. Dette er store prosjekter som sårt trenger hjelp både når det gjelder undervisning og materiell. De mangler grunnleggende ting som penner, bøker, blokker og kritt til tavlene. Når barna er ute og spiller fotball, er fotballene laget av avispapir og teipet sammen med vanlig tape. Det er en helt annen verden. De frivillige bor sammen på Lion Breeding og jobber mandag til fredag med ett av disse prosjektene. I helgene kan du delta i dyrelivsaktivitetene gratis. Det er det jeg kaller å oppleve to forskjellige verdener!

Helena J Kids & LionsOversatt

Hjem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Påmelding Kids & Lions

Hennie H bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!