Login GoXplore AS er konkurs

Påmelding Lion Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Lion Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Ingen dag på Lion Breeding er lik, bortsett fra at dagen startes og avsluttes med en lion walk. Første gåtur starter kl. 06.30, hvor man går en fin tur i bedagelig tempo. Etter en god frokost er det dags for ny aktivitet, som kan være alt fra snake induction, elephant training, elephant tour, elephant herding, horse induction and riding, enclosure cleaning, food preparation, til research og maintenance. Av og til arrangeres det aktiviteter utenfor gårdens område også, slik som besøk på barnehjem, night encounters og cultural day, hvor de frivillige får leve en dag som de lokale. Jentene må bære små barn festet i et tøystykke på ryggen mens de lager mat, vasker og rydder i solsteken og guttene kan kose seg med en øl i skyggen. Livet i Zimbabwe er fantastisk og veldig annerledes!

Siren // Lion Centre

Hjem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Påmelding Lion Centre

Siste nyhet: Nye åpningstider hos GoXplore