Login Sommerstengte telefoner

Påmelding Lion Centre

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Siril og jeg er ansvarlig for Lion Centre, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Ikke nøl med å ringe meg på 2151 3992 dersom du har noen spørsmål. Du finner alle mine kontaktdetaljer i dette kontaktkortet, som jeg anbefaler at du legger til i adresseboken din. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Når du har meldt deg på, vil du motta en depositumsgiro på kr. 1 500. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir det kr. 2 000 tilsammen. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Da er det bare å glede seg!

Opplevelsen var helt utrolig. Har minner for livet som jeg aldri vil glemme og har møtt mennesker som har forandret livet mitt. Nye venner med like interesser og har fått oppleve hvor annerledes livet er i Zimbabwe i forhold til Norge. Alt i alt en fantastisk opplevelse :)

Helene // Lion Centre

Hjem » Land » Zimbabwe » Lion Centre » Påmelding Lion Centre

Sofie B bestilte vårt Farm & Travel Australia program for 381t siden. Er det noe for deg også?!