Påmelding Lions & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Det er en fantastisk opplevelse å få være med og delta i arbeidet nært og rundt dyrene. Møter hyggelige mennesker både blant ansatte og andre frivillige. Rikdom for å lære så mye om dyrene og landet. Hvis du tenker på å dra - så gjør det! Enkelt å reise ved hjelp av Goxlpore hvor du får all informasjon og hjelp.

Eva Lions & ElephantsOversatt

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions & Elephants » Påmelding Lions & Elephants

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!