Påmelding Lions, Rhinos & Elephants

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Lions, Rhinos & Elephants, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Ikke bare selve prosjektet var kjempegøy å jobbe med, men miljøet og menneskene du møter der var flotte. Da er det gøy at det er andre prosjekter på plass og hvordan de henger sammen, for eksempel var jeg med på samfunnsprosjektene noen ganger.

Angelica Lions, Rhinos & ElephantsOversatt

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zimbabwe » Lions » Rhinos & Elephants » Påmelding Lions » Rhinos & Elephants

Sofia J bestilte Frivillig Sør-Afrika. Noe for deg?!