Påmelding Pre-Vet Sør-Afrika

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Pre-Vet Sør-Afrika, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Jeg vil absolutt anbefale dette videre. Som sagt bør du ikke tenke at dette er noe du bruker for å finne ut om du ønsker å bli veterinær, siden det ikke er et korrekt bilde på hvordan det normalt vil være i en klinikk med vestlig standard. Når det er sagt får du så mye praktisk erfaring fra et oppholdet som jeg ikke ville vært for uten og jeg går inn i studier med mye mer selvtillit enn før oppholdet.

Marius Pre-Vet Sør-Afrika

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Sør-Afrika » Pre-Vet Sør-Afrika » Påmelding Pre-Vet Sør-Afrika

Siste nyhet: Unike muligheter for deg som er glad i hest!