Påmelding Victoria Falls

Klar for å bestille en opplevelse for livet? Supert! Mitt navn er Sam og jeg er ansvarlig for Victoria Falls, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt inn påmeldingen din nedenfor, vil jeg kontakte deg slik at vi sammen kan planlegge turen din!

Personopplysninger Obligatoriske felt er merket *

Reiseinformasjon

Etter vi har sjekket din påmelding vil du motta en depositumsfaktura fra oss. Dette er en ikke-refunderbar beløp som inkluderer avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. Når depositumet er betalt, vil du motta en epost fra oss med nyttig informasjon og veiledning for prosessen videre. Sluttfakturaen må betales senest fire uker før avreise.

Nå er det bare å glede deg!

Reisen til Victoria Falls, Zimbabwe har vært utrolig på veldig mange måter. Turen starter litt dårlig siden vi klarte å miste flyet vårt til Victoria Falls, så ble mye styr der med å få nye flybilletter, overnatting i Johannesburg osv. Da vi først kom oss til Victoria Falls og på prosjektet ble alt veldig bra, og jeg har lært så mye, både om dyr, menneskene og samfunnet i Zimbabwe, men ikke minst om meg selv. Blitt et sikkelig spesielt minne for livet, og jeg savner allerede stedet og «livet» jeg hadde i Victoria Falls, og veldig klar for å gjøre noe slikt igjen. Det som jeg tror har gjort mest inntrykk på meg er rett og slett å se hvordan de lokale levde i Victoria Falls; alt fra husene deres og skolene de har til vareutvalget i matbutikkene og hvor dårlig kvalitet det var på matvarer i de lokale butikkene. Jobber i matbutikk her hjemme så det var veldig spennende og lærerikt å se, hvilken forskjell det er der. Fikk virkelig kjenne på hvor godt vi har det her hjemme og det å sette pris på det jeg faktisk har. Menneskene der nede har også satt sikkelig inntrykk på meg med deres høflighet og nysgjerrighet, og hvor åpen de var mot meg. De ville lære meg alt mulig og høre masse om meg og livet mitt i Norge. Alt i alt har denne opplevelsen vært helt fantastisk, sett så mye av samfunnet i Victoria Fall, og i tillegg få være så nært og lære om 37 løver. Virkelig en fantastisk opplevelse. Dette er en opplevelse og minne jeg vil ta med meg videre. Tusen takk for god oppfølging og at du alltid har vært tilgjengelig!

Linda Victoria Falls

Ring eller send SMS

Hjem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Påmelding Victoria Falls

Sam T bestilte Work & Travel Australia. Noe for deg?!